Premier Refrigerated Warehouse sluit zich aan bij RLS Warehouse Partner Network

(Mt. Laurel, New Jersey – 23 september 2021) – RLS Logistics, een toonaangevende externe koudeketen 3PL, verwelkomde onlangs Premier Refrigerated Warehouse, Fort Worth, TX, via haar dochteronderneming RLS Partners, als de nieuwste magazijnpartner en lid van het RLS-netwerk van leveranciers van koudeketenoplossingen; en zal nu bekend staan ​​als RLS Premier. Deze toevoeging geeft producenten van diepgevroren en gekoelde levensmiddelen in de Texas Triangle Region, Oklahoma, Arkansas en andere zuidelijke staten toegang tot het RLS-netwerk.

RLS Premier, een 3PL-magazijn, brengt meer dan 40 jaar ervaring in de koudeketen en een team van veteranen uit de sector. RLS Premier is een toonaangevend koelmagazijn voor diepgevroren en gekoelde levensmiddelen in de regio Dallas Fort Worth, TX. Het biedt temperatuurgecontroleerde opslag, minder dan vrachtwagenlading, tempereren, cross-docking en andere diensten met toegevoegde waarde. Hoewel RLS Premier zich momenteel in Fort Worth, TX bevindt, zal het verhuizen naar een nieuw gebouwde faciliteit die later dit jaar in Burleson, TX zal worden geopend. Het nieuwe magazijn zal de opslagcapaciteit van RLS Premier meer dan verdrievoudigen. Bovendien zal de ultramoderne faciliteit worden gekoeld door middel van een ALTA EXPERT-koelsysteem dat gebruik maakt van niet-ammoniak, niet-gevaarlijke koelmiddelen, wat de duurzaamheidsinitiatieven van RLS ondersteunt.

De strategische locatie en het toegewijde team van RLS Premier zullen het bruggenhoofd vormen voor het RLS-netwerk van leveranciers van temperatuurgecontroleerde magazijnen in familiebezit in de Texas Triangle.

“Als boutique koelopslagmagazijn streeft ons team er altijd naar om onze klanten hoogwaardige en gepersonaliseerde diensten te bieden. We kijken ernaar uit om samen te werken aan transportmogelijkheden en onze technologie te verbeteren om onze klanten beter van dienst te zijn. delen dezelfde principes en toewijding voor het bedienen van onze klanten; bovendien brengt RLS een schat aan kennis en ondersteuning voor onze groeistrategie”, aldus Ron Buford, President en Regional Partner, RLS Premier.

Vanaf 27 september treedt Michael Black toe tot RLS Premier als Vice President of Business Development. Black heeft meer dan 40 jaar ervaring in de koelketen, waarvan de laatste tien jaar als regionaal directeur van een grote nationale leverancier van koelopslag. Black en Buford zijn geen vreemden om samen te werken. Ze waren eerder partners in verschillende inspanningen, waaronder voormalige bestuursvoorzitters van de Tarrant Area Food Bank in Fort Worth, TX, die samen Texas Cold Storage leidden, en bestuursleden van de IARW (GCCA), waarvan Buford momenteel voorzitter is.

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het RLS-familiebedrijf. De ondernemende benadering van RLS voor waardegedreven logistiek en eCommerce-oplossingen is een winnende strategie.” Black vervolgt: “Net als Ron en ik, creëert RLS langdurige partnerschappen met het oog op morgen.”

De toevoeging van RLS Premier ondersteunt de focus van RLS om een ​​topnetwerk te worden van regionale toonaangevende leveranciers van temperatuurgecontroleerde magazijnen in familiebezit. Als familiebedrijf hanteert RLS Premier vergelijkbare bedrijfswaarden: responsieve klantenservice, solide klantrelaties, loyaliteit en ondernemerschap. Het netwerk van RLS biedt een verfrissend alternatief voor nationale conglomeraten voor op expansie gerichte voedselproducenten die gewend zijn te werken met familiemagazijnen.

“De prestaties van Premier bewijzen zijn toewijding aan het behouden van de relaties met zijn klanten. Dit maakt hen een ideale aanvulling op ons netwerk van regionale, door een familie gerunde leveranciers van koelcellen. Onze toekomst samen is rooskleurig en we heten ze welkom in onze familie”, aldus Russell Leo, Chief Executive Officer, RLS Logistics.

OVER RLS PARTNERS: RLS Partners, met hoofdkantoor in Mount Laurel, NJ, is een joint venture gevormd door ervaren professionals uit de industrie en een toonaangevende familiebedrijf koelketen 3PL, RLS Logistics. Door een netwerk van best-in-class koelketenoperators te creëren, zal RLS zijn klanten een regionaal platform van topniveau aanbieden met een nationale schaal, ondersteund door serviceniveaus die alleen een familiebedrijf kan bieden.

https://rlslogistics.com/warehouse-partners/

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart