Position Imaging lanceert podcastserie “Intelligente logistiek”

STRATHAM, NH – 22 september 2021 – Position Imaging, Inc, een pionier op het gebied van omnichannel logistiek en asset tracking, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een nieuwe podcastserie heeft gelanceerd met de titel “Intelligent Logistics”, nu beschikbaar op Apple Podcasts en Spotify. De informatieve podcast gaat dieper in op hoe technologie de ontvangst van pakketten van klanten/bewoners verbetert en de tevredenheid terugbrengt door middel van computervisie en machine learning-technieken. Het zal ook de logistieke voordelen dekken die eigenaren van winkel- en meergezinswoningen ontvangen door gebruik te maken van deze geavanceerde technologieën.

De COVID-19-pandemie dwong vastgoed en winkelinrichtingen om creatief te denken. Nu is er een verhoogde verwachting van bewoners en consumenten voor naadloze, contactloze, zelfbedieningspakketbezorging en -afhaling. De technologieën om aan deze verwachtingen te voldoen variëren echter van te ingewikkeld en duur tot niet flexibel genoeg om grote pakketgroottes of andere uitdagingen die uniek zijn voor een locatie aan te kunnen. De podcastserie van Position Imaging zal een leverancieronafhankelijke duik nemen in snel evoluerende technologie, klantverwachtingen en trends om vragen te beantwoorden zoals:

Wat is intelligente logistiek en hoe kunnen organisaties deze geavanceerde strategie implementeren om gelijke tred te houden met een snel veranderende wereld?

Hoe kunnen eigenaren van meergezinswoningen en andere faciliteiten, die een grote populatie mensen bedienen, voldoen aan nieuwe contactloze verwachtingen?

Wat zijn de beste, evoluerende technologieën van vandaag die de verwachtingen van de consument stimuleren en ook de loyaliteit van de klant vergroten?

Wat zijn de nieuwste trends in de manier waarop mensen vastgoed onderzoeken, huren, kopen, verkopen en beheren?

“Deze nieuwe technologieën hebben toepassingen op en neer in de toeleveringsketen, van productie tot last-mile levering tot winkelpuien, en er is veel verwarring over wat echt en beschikbaar is”, zegt Ned Hill, oprichter en CEO van Position In beeld brengen. “Onze podcast zal vele voorbeelden onderzoeken van intelligente logistiek die van invloed is op de manier waarop onze samenleving goederen verplaatst. De voorbeelden vertegenwoordigen een nieuwe golf van slimme innovaties die mensen helpen om deel te nemen aan eenvoudige, geautomatiseerde, contactloze en betrouwbare interacties met merchandise en pakketten.”

Over Positie Imaging

Position Imaging is een technologiebedrijf dat zich richt op innovaties om de logistieke sector te verbeteren. Het bedrijf opende in 2006 zijn onderzoekslaboratorium in Portsmouth, NH en heeft stilletjes de meest geavanceerde, nauwkeurige en nieuwe trackingtechnologieën ter wereld ontwikkeld. Het eerste product, Smart Package Room®, was een enorm succes in de multi-unit residentiële markt en wordt nu aangepast aan de detailhandel via het iPickup Center® om BOPIS en gerelateerde eCommerce-fulfilmentactiviteiten te verbeteren. www.Position-Imaging.com

###

https://www.position-imaging.com/

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart