Hyster sluit zich aan bij Association for Advancing Automation

GREENVILLE, NC (23 september 2021) – Hyster Company zet zijn leiderschap in robotica voort en kondigt vandaag zijn lidmaatschap aan van de Association for Advancing Automation (A3). A3, voorheen de Robotic Industries Association (RIA), is de toonaangevende wereldwijde brancheorganisatie voor automatisering voor robotica, machine vision, motion control en industriële AI.

“Industrieën zoals autofabricage, verpakking en meer kampen met aanhoudende arbeidsuitdagingen, stijgende kosten en tekorten aan efficiëntie”, zegt Steven LaFevers, Vice President, Emerging Technology, Hyster Company. “Met gerobotiseerde heftrucks die in staat zijn om een ​​breed scala aan toepassingen te automatiseren en een snelle ROI te leveren, rusten we bedrijven uit om uitdagingen aan te gaan die ze misschien niet voor mogelijk hadden gehouden.”

Als lid van A3 zal Hyster blijven innoveren bovenop zijn huidige uitgebreide assortiment robotheftrucks, waaronder een robottrekker, eindrijder, stapelaar met contragewicht en reachtruck.

Hyster zal ook een educatieve sessie tentoonstellen en presenteren op de Autonomous Mobile Robots & Logistics Conference, georganiseerd door A3 in Memphis, Tennessee op 13 oktober. De educatieve sessie, “AMRs with Forks”, wordt gehouden van 3:15 tot 3:45 CDT en zal de evolutie van mobiele robots en het vermogen van robotheftrucks onderzoeken om niet alleen horizontaal transport te bieden, maar ook om producten van de grond te tillen en zelfs naar opslaglocaties op hoger niveau te reiken.

Hyster®-robotheftrucks automatiseren een reeks horizontale transport- en verticale opslagtaken, zoals melkruns, transport van palletladingen naar verzamelplaatsen, stapelen en ontstapelen van ladingen, het op volgorde zetten van componenten naar assemblagelijnen en het plaatsen en ophalen van ladingen tot wel 30 voet .

De trucks bieden operationele flexibiliteit met dubbele bedieningsmodi, wat inhoudt dat een machinist de truck met een druk op de knop kan omschakelen van de geautomatiseerde naar de handmatige modus.

Navigatie zonder infrastructuur, met behulp van LiDAR-technologie voor simultane lokalisatie en mapping (SLAM), stelt de vrachtwagens in staat om te integreren in bestaande operaties door structurele kenmerken in kaart te brengen, zonder laserreflectoren, geleidingsdraden of magneten. De mogelijkheid om één eenheid te implementeren voordat deze wordt uitgebreid, zorgt ook voor lagere instapkosten en grotere schaalbaarheid voor klanten.

Omdat de trucks standaard Hyster-heftrucks zijn waarop robottechnologie is geïnstalleerd, kunnen klanten rekenen op hetzelfde lokale dealerpersoneel dat service verleent voor hun andere apparatuur, zonder de uitvaltijd en kosten die gepaard gaan met het inschakelen van gespecialiseerde technische middelen.

Kom meer te weten over Hyster-robotica of plan een consult met een expert door naar Hyster.com te gaan. Ga voor meer informatie over A3 naar automate.org.

Over Hyster Company

Hyster Company is een toonaangevende wereldwijde ontwerper en fabrikant van heftrucks. Hyster Company biedt 130 heftruckmodellen die zijn geconfigureerd voor benzine, LPG, diesel en elektrisch vermogen, met een van de grootste capaciteitsbereiken in de branche: van 2.000 tot 105.000 lbs. Ondersteund door een van de grootste en meest ervaren dealernetwerken in de branche, biedt Hyster Company robuuste, duurzame heftrucks samen met robotica en telematicaoplossingen die een hoge productiviteit, lage totale eigendomskosten, eenvoudig onderhoud en geavanceerde ergonomische kenmerken bieden, vergezeld van uitstekende onderdelen, service en opleidingsondersteuning.

Hyster Company is een divisie van Hyster-Yale Group, een volledige dochteronderneming van Hyster-Yale Materials Handling, Inc. (NYSE:HY). Hyster-Yale Materials Handling, Inc. en haar dochterondernemingen, met het hoofdkantoor in Cleveland, Ohio, hebben wereldwijd meer dan 7.700 mensen in dienst.

# # #

Contactpersoon bedrijf:

Melissa Cashwell

Hyster Company

252-864-3571

melissa.cashwell@hyster-yale.com

Media contact:

Dan Gauss

Koroberi

336-409-5391

dan@koroberi.com

https://www.hyster.com/en-us/north-america/industry-solutions/robotics/hyster-robotics/

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart