GlobalTranz door Minneapolis-St uitgeroepen tot een van de tien grootste logistieke bedrijven. Paul Business Journal

PHOENIX – 25 augustus 2021 – GlobalTranz Enterprises, LLC., een toonaangevende externe leverancier van logistieke oplossingen die bekroonde technologie, door mensen aangedreven klantenservice en uitgebreide multimodale vervoerderrelaties biedt, werd genoemd naar de Twin Cities grootste logistieke bedrijven lijst van de Minneapolis-St. Paul Business Journal.

De Minneapolis-St. Paul Business Journal biedt het laatste zakelijk nieuws en topverhalen voor de lokale regio. De jaarlijkse ranglijst van de grootste logistieke bedrijven van dit jaar werd per 1 juni 2021 bepaald door de medewerkers van het grootstedelijke gebied van elk bedrijf.

GlobalTranz’s Minneapolis-St. Paul-kantoor bedient klanten in het hele land met zijn technologiegedreven logistieke oplossingen, waaronder het laatste-mijlsaanbod van het bedrijf, beheerde transport- en supply chain-optimalisatieoplossingen. GlobalTranz heeft 184 mensen in dienst in Minneapolis-St. Paul en is sinds 1987 operationeel aanwezig in de gemeenschap.

“Het GlobalTranz-team in de Twin Cities vertegenwoordigt enkele van de sterkste logistieke professionals in de sector”, zegt Ross Spanier, Executive Vice President van Direct Channel bij GlobalTranz. “De decennialange ervaring van ons team past goed bij het technologiegedreven aanbod van het bedrijf om uitzonderlijke supply chain-oplossingen te bieden aan onze klanten, vooral tijdens een wisselvallig jaar in de scheepvaart en logistiek.”

Als algemene organisatie laat GlobalTranz in 2021 een aanzienlijke groei zien, met een omzetstijging van 72 procent en een brutowinstgroei van 61 procent tot en met juni, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Terwijl verladers de behoeften van de toeleveringsketen evalueren en omgaan met voortdurende verstoringen, hebben GlobalTranz’s Managed Transportation Services, Final Mile-leveringsaanbiedingen en het GlobalTranz TMS-logistiekplatform van de volgende generatie het bedrijf gepositioneerd voor aanhoudende groei in 2021 en daarna.

“De mogelijkheid om onze klanten diensten in verschillende regio’s aan te bieden, is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, vooral in het afgelopen jaar, waarin het belang van een flexibel extern personeelsbestand werd benadrukt”, aldus Spanier. “Erkenning van de Minneapolis-St. Paul Business Journal benadrukt onze aanwezigheid in die markt en het belang ervan voor het algehele succes van ons bedrijf bij het leveren van supply chain- en logistieke oplossingen voor klanten in het hele land.”

Ga voor meer informatie over GlobalTranz naar globaltranz.com en volg het bedrijf op LinkedIn en Twitter @globaltranz.

Over GlobalTranz
GlobalTranz is een full-service externe logistieke dienstverlener die bekroonde klantenservice, uitzonderlijke branche-expertise en marktleidende technologie biedt aan verladers, vervoerders en logistieke dienstverleners (LSP). De door mensen aangedreven benadering van GlobalTranz in combinatie met uitgebreide, relatiegestuurde ondersteuning biedt verladers van elke omvang snelle en betrouwbare, multimodale transportdiensten en strategische supply chain-oplossingen – waardoor ze de efficiëntie kunnen optimaliseren en zakelijke doelen kunnen behalen. Door gebruik te maken van haar uitgebreide netwerk van onafhankelijke agenten, is GlobalTranz uitgegroeid tot een snelgroeiende marktleider met een klantenbestand van meer dan 1 miljoen productgebruikers en 25.000 verladers. In 2020 noemde Transport Topics GlobalTranz #9 op hun lijst van de 10 grootste vrachtmakelaars in de VS

Media contact

Annie Graupner

Senior marketingmanager

612.229.4040

annie.graupner@globaltranz.com

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart