Beckhoff USA opent nieuw kantoor in Orlando

Beckhoff heeft een kantoor geopend in Orlando om de toenemende vraag naar pc-gebaseerde automatisering te ondersteunen. Het 2850 vierkante meter grote kantoor is strategisch gelegen om mogelijkheden te bieden voor training, seminars, verkoop en technische ondersteuning voor klanten in heel Florida, wat de bedrijfsontwikkeling en het vergroten van het marktaandeel stimuleert. Gelegen nabij de kruising van Florida’s Turnpike en Interstate 4, is het nieuwe verkoop- en ondersteuningskantoor van Beckhoff handig voor klanten uit de hele staat en op slechts enkele minuten van Orlando International Airport.

De nieuwe vestiging in Orlando en het lokale personeel zullen een breed scala aan nieuwe en bestaande klanten ondersteunen, waaronder OEM’s van machinebouwers, fabrikanten en systeemintegrators, terwijl speciale nadruk wordt gelegd op de talrijke entertainmenttoepassingen in het gebied. Ideaal voor themapark- en entertainmenttoepassingen. PC-gebaseerde besturing en EtherCAT-oplossingen van Beckhoff blijven groeien in populariteit onder engineeringteams op veel van de beste vakantiebestemmingen in het gebied vanwege de snelle cyclustijden van de technologieën, uiterst nauwkeurige motion control en real- tijd netwerkmogelijkheden.

“Florida bevat een indrukwekkend aantal automatiseringsinnovators, dus we zijn verheugd om onze aanwezigheid te versterken met het nieuwe kantoor in Orlando”, zegt Steve Rastberger, Regional Director – Eastern US bij Beckhoff Automation LLC. “Bedrijven in de staat en nabijgelegen themaparken en entertainmenttoepassingen verleggen de grenzen van automatiseringstechnologie, dus het is van cruciaal belang voor ons om een ​​locatie te hebben die meer training, seminars en ondersteuning biedt. Onze gevestigde lokale verkoop- en applicatie-engineeringteams zijn enthousiast over hoe deze uitbreiding van de footprint bestaande zakelijke relaties zal versterken en nog veel meer zal beginnen.”

Naast de uitbreiding in Orlando, opent Beckhoff in 2021 nieuwe Amerikaanse vestigingen in of nabij Denver, Houston en Milwaukee. Naast het Amerikaanse hoofdkantoor in de regio van Minneapolis, heeft Beckhoff talrijke regionale kantoren in prominente grootstedelijke gebieden in Noord-Amerika. Beckhoff Canada, met hoofdkantoor in Cambridge, Ontario, heeft regionale kantoren in Montreal, Quebec en Vancouver, British Columbia. Beckhoff Mexico is in 2019 opgericht in Mexico-Stad.

Contactgegevens voor het verkoop- en ondersteuningsbureau van Beckhoff Automation Orlando:

Beckhoff Automation LLC

Verkoop- en ondersteuningskantoor in Orlando

8529 Southpark Circle, Suite 120

Orlando, FL 32819

Telefoon: 866-584-1026

E-mail: florida.sales@beckhoff.com

www.beckhoff.com

http://www.beckhoff.com

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart