ALERE PROPERTY GROUP BEGINT ONTWIKKELING VAN TWEE NIEUWE INDUSTRILE MAGAZIJNCOMPLEXEN IN CHINO, CALIF.

CHINO, Californië (23 september 2021) – Alere Property Group, een toonaangevende ontwikkelaar en investeerder van industrieel vastgoed in Zuid-Californië, heeft vandaag aangekondigd dat het in aanbouw is op twee nieuwe ultramoderne industriële magazijncomplexen op afzonderlijke locaties in Chino, Californië Gecombineerd, zullen de twee speculatieve grond-up ontwikkelingsprojecten ongeveer 626.000 vierkante voet industriële ruimte toevoegen aan de Inland Empire West-submarkt. De projecten, genaamd Euclid Industrial Park en Chino Commerce Park, zullen een reeks productgroottes bieden met bovengemiddelde bouwkenmerken om een ​​verscheidenheid aan huurders en gebruiksfuncties te huisvesten.

“Alere is verheugd om twee nieuwe, zeer efficiënte en esthetisch aantrekkelijke magazijnparken naar Chino te brengen. De stad is een gesofisticeerde, bedrijfsvriendelijke gemeenschap die zich inzet voor het behoud van haar integriteit en aantrekkingskracht door zichzelf te positioneren als een cruciaal logistiek- en distributiecentrum”, zegt Clark Neuhoff, Chief Development Officer bij Alere Property Group. “Euclid Industrial Park en Chino Commerce Park zijn het resultaat van een sterke publieke en private samenwerking om grootschalige projecten te ontwerpen en te bouwen die het gevarieerde en lokale bedrijfsleven ondersteunen.”

Beide projecten bevinden zich op zeer gewilde locaties voor distributie en logistiek langs prominente transportcorridors. Chino ligt op het kruispunt van de provincies San Bernardino, Los Angeles en Orange, en ligt op ongeveer 80 kilometer van de havens van Los Angeles en Long Beach en de internationale luchthaven van Los Angeles. De stad is toegankelijk voor een grote pool van geschoolde arbeidskrachten en consumenten in de directe omgeving. Volgens Daum Commercial bezit Chino ongeveer 15% van het marktaandeel van het Inland Empire voor industrieel vastgoed en had het in het tweede kwartaal van 2021 een algemene leegstand van 1,87%.

“Euclid Industrial Park en Chino Commerce Park zijn gecreëerd om te voldoen aan de magazijn- en productiebehoeften van groeiende bedrijven die ofwel zijn gevestigd in het Inland Empire West of die zich uit de zeer dichte en duurdere kustinfill-submarkten verplaatsen”, voegt Michael Del Santo, senior vice-president portefeuillebeheer bij Alere. “We zijn er trots op dat we de visie van de stad tot leven kunnen brengen en kijken uit naar een voortdurende samenwerking bij het leveren en beheren van hoogwaardig industrieel vastgoed in Chino.”

Euclid Industrial Park

Euclid Industrial Park is een ontwikkeling van 360.000 vierkante meter bestaande uit acht magazijngebouwen, variërend in grootte van 13.050 tot 206.118 vierkante meter. Na voltooiing zullen zes lichte industriële gebouwen de voorkant van het project langs Euclid Avenue bekleden, terwijl twee grotere gebouwen (206.118 vierkante voet en 49.640 vierkante voet) aan de achterkant van de site zijn geplaatst. Met een vrije hoogte van 36 voet zal Gebouw 1 slechts een van de weinige aanbiedingen zijn met deze grootte en specificatie in de submarkt. De kleinere gebouwen zijn ontworpen tot 26 voet vrije hoogte.

Euclid Industrial Park is gelegen in de noordoostelijke hoek van Bickmore Avenue en Euclid Avenue (CA-83), een regionale verkeersader. De site biedt efficiënte toegang tot het transportnetwerk van Zuid-Californië, de snelwegen 91, 71 (1,5 mijl naar), 60, I-15 en I-10. Het pand is gelegen tegenover grootschalige industriële magazijnen die worden bewoond door huurders als Amazon, FedEx, Walmart, NFI en andere grote distributiebedrijven.

Alere verwierf het landgoed van 18,6 hectare in een niet-verbeterde staat in april 2020 van een langdurige grondbezitter met reeds bestaande rechten. Alere heeft in het tweede kwartaal van 2021 de eerste stappen gezet in het project. De bouwplaten zijn gestort en het optillen van de muur staat gepland voor oktober 2021. De oplevering staat gepland voor augustus 2022.

Ken Andersen, Eric Fikse en Richard John van Daum Handelsmakelaar vertegenwoordigden Alere bij de grondtransactie van Euclid Industrial Park en zullen toezicht houden op de verhuring van het project.

Chino Commerce Park

Bij voltooiing zal Chino Commerce Park bestaan ​​uit vier gebouwen van in totaal ongeveer 266.348 vierkante voet. Het project is verankerd door een distributiemagazijn van 210.747 vierkante voet met een vrije hoogte van 36 voet en omvat drie kleinere gebouwen variërend van 15.104 tot 25.177 vierkante voet, allemaal met 26 vrije hoogten.

Chino Commerce Park ligt in de noordwestelijke hoek van East End Avenue en County Road. Gelegen op een unieke opvullocatie grenzend aan de noordkant van snelweg 60, biedt het pand meer dan 1.400 voet zicht op de snelweg. Het project ligt dicht bij de snelwegknooppunten 71 en 60 en ligt in de buurt van de deelmarkten City of Industry en San Gabriel Valley.

Alere verwierf de 13 hectare grote infill-ontwikkelingssite in 2019 in onverbeterde staat en ontwikkelde de site volgens bestaande bestemmingsplannen die kleine en grote industriële gebruiksstructuren ondersteunde. De platen van het project zijn onlangs gestort. Voltooiing van het project verwacht in mei 2022. Offsite verbeteringen omvatten verbeteringen aan de straatinfrastructuur aan County Road.

Tim Pimentel, Chris Tolles, Eric Larson en Robin Dodson van Cushman & Wakefield vertegenwoordigden Alere bij de grondtransactie in het Chino Commerce Park en zullen toezicht houden op de leasing van het project.

Alere is momenteel in ontwikkeling voor vijf industriële projecten van meer dan 1 miljoen vierkante meter in Zuid-Californië, waaronder Euclid Industrial Park en Chino Commerce Park. In het tweede kwartaal van 2021 kondigde het bedrijf de start aan van 656 S. Cucamonga Avenue, een speculatief industrieel magazijn van klasse A van 211.000 vierkante meter in Ontario. Alere is ook aan de gang met de ontwikkeling van 15922 Slover Avenue, een speculatief magazijn van 150.000 vierkante meter in Fontana.

Alere bezit meer dan 20 miljoen vierkante meter aan industriële ruimte in de deelmarkten Inland Empire West en Oost. Het bedrijf richt zich op kern- en waardetoevoegende investeringsmogelijkheden in heel Zuid-Californië, naast grootschalige grond-up ontwikkelingsmogelijkheden variërend van 25.000 tot meer dan 1 miljoen vierkante voet.

https://alerellc.com/

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart