5 manieren voor verladers om concurrerend te blijven ondanks verstoringen [VIDEO]

Met de dreiging van voortdurende verstoring van de supply chain, is er een duidelijke behoefte aan optimalisatie en managed services. De waarde van verzendingsuitvoering van topkwaliteit, of u nu gebruikmaakt van de bemiddelingsdiensten van een 3PL of ervoor kiest om het volledige transportbeheerproces uit te besteden, wordt het best gezien bij full-service logistieke dienstverleners. De waarde van transportoptimalisatie neemt snel toe. En verladers moeten er meer over weten.

Wat betekenen transportoptimalisatie en beheerd transport?

Transportoptimalisatie is afhankelijk van het gebruik van gegevens om verspillingen te identificeren en continue verbetering mogelijk te maken. Het is een continu proces dat kan variëren van verzendingsplanning tot toegewijd accountbeheer, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Verladers wenden zich tot Managed Services om risico’s te verminderen

Managed services leiden ook tot een verbeterd risicobeheer en veerkracht van de toeleveringsketen, een onderwerp dat iedereen maar al te goed kent van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Managed service providers helpen verladers met het volgen van voorraad, gedetailleerde gegevensinzichten, inkoop, cyberbeveiliging en de verstoringen die nog moeten komen.

Wanneer is het tijd om over te stappen op Managed Logistics Services?

Een deel van de uitdaging is om te herkennen wanneer de typische toeleveringsketen tekortschiet. Als u te maken heeft met te hoge of onverwachte vrachtuitgaven, beperkt zicht, onnodige handmatige processen, capaciteitsuitdagingen en meer, is het tijd om beheerde logistieke diensten te overwegen.

Waar moet u op letten bij het doorlichten van transportbeheerservices?

EENNadat ze hebben besloten dat het tijd is voor een overstap, moeten verladers weten op welke kenmerken ze moeten letten bij een aanbieder van topkwaliteit. De meest voorkomende zijn:

  • Optreden als een vertrouwde adviseur voor uw bedrijf
  • Logistiek advies en advies
  • Inkoop en beheer van vervoerders
  • Gegevensgestuurde besluitvorming
  • Geautomatiseerde mogelijkheden
  • Gebruik van zowel technologie als mensen

Transportation-as-a-Service is de nieuwe trend in Managed Services

Alles wat we zojuist hebben besproken, draagt ​​bij aan de waarde van managed service, het leveren van transport-as-a-service. Dit is een cloudgebaseerde benadering die gebruikmaakt van 3PL-waarde met de focus van een 4PL om toonaangevende voordelen in de markt te realiseren:

De transportwereld is niet langer lineair en de supply chain-strategie evolueert. Daarom wenden steeds meer bedrijven zich tot experts die over de juiste technologie en capaciteiten beschikken om aan de toenemende eisen van e-commerce en de onzekerheid van verstoringen te voldoen. Heeft uw organisatie managed services overwogen?

Voor meer informatie over transport als een service, transportoptimalisatie en beheerde services, download Transportoptimalisatie: zijn strategische rol in transportbeheer

Bedankt voor het kijken!

creditSource link

Ondernemenderegiobrugge
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart